Boka tid
Bokningssystem från TimeCenter

Salong Lyxrum
Norr Nävde 57
774 92 Avesta

Tel: 0226-763373

Öppet:
Måndag-Torsdag, även helger, lite olika tider.
 Ring för förfrågan eller kolla
på bokningssidan.
Välkomna!

Käraste Kunder,
Tack för alla fina kryahälsningar och all omtänksamhet jag får! Ni är bäst och jag har de gulligaste kunderna man kan önska sig.

Läget just nu är att jag är bättre i huvudet så jag har tordas köra bil igen. Känner mig inte lika groggy längre, men sen är det väldigt upp och ner hur jag mår. Nån dag känner jag mig riktigt pigg och tar mig för med nåt men blir då så dålig sen. Eller så blir jag väldigt trött efter att ha "gjort något" och är också sämre dagen efter och orkar ingenting. Så det går väldigt sakta framåt men jag märker ju skillnader. Kroppen är piggare men huvudet hänger inte med och jag får verkligen anstränga mig när jag behöver fokusera mer.
Tanken är nu att jag hoppas och vill kunna prova jobba lite nästa vecka, men känner mig fortfarande inte säker efter de senaste dagarna. Jag hör av mig i tid till er kunder som har tider om jag inte kommer kunna hjälpa er. Jag kommer inte kunna ta in fler kunder innan min semester så för alla er som har blivit avbokade kommer jag tyvärr inte kunna hjälpa. Jag trodde inte det skulle ta så här lång tid då att komma tillbaka då jag inte var så sjuk, men man har ingen aning om den här sjukdomen.

Innan jag fick covid har jag haft ett år med mycket smärta i mina fötter som de flesta vet, och i december började rygg och nackproblem. Under hela våren har jag fått mer och mer ont i kroppen och det har kunnat ta flera dagar med återhämtning fast jag har försökt att jobba mindre. Det har tagit så mycket energi och jag har varit så trött och inte känt igen mig själv riktigt. Nu börjar äntligen fötterna vara bättre och jag hade precis börjat kunna ta någon kortare promenad innan jag fick covid.
Så jag har nu bestämt mig för att ta en paus under hösten. Försöka "bygga upp mig" och bli mig själv igen. Salongen kommer vara stängd ett tag och när många haft det svårt i dessa pandemi tider har jag haft sån tur att ha fullt att göra och det vill jag tacka er för. Ni är fantastiska och man träffar sina "vänner" varje dag. Därför känns det extra tråkigt att inte kroppen vill vara med och göra som jag vill.
Ha nu en fin sommar och ta hand om er!
Många Kramar/Anna Salong Lyxrum

Salongen är även Återförsäljare av det danska märket
Ib Laursen
Inredning, Mode, Presentartiklar. Välkommen in och titta!

loading...